You are here: Home

Print Advertising

Cosul de cumparaturi

Your Cart is currently empty.

Hartie Foto

Email Imprimare PDF

Print outdoor pe Hartie foto - material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor. Hartia poate rezista la umezeala fara sa trebuiasca laminata (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului).

 

Hartia foto mata este o hartie speciala folosita atat pentru indoor cat si pentru exterior, ce permite printuri de calitate fotografica.
Printul pe hartie foto mata de exterior se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale si o rezolutie de 1440 dpi.

 

Printul pe hartie foto mata de exterior se poate realiza pe latime de 1270mm.
Hartie fotografica importata de noi este o hartie mata de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri pe baza de ecosolvent rezista foarte bine laexterior  (la radiatii UV, apa,..) . Rezistenta mare este data si de grosimea mare a suportului. Aceasta permite totusi uscarea rapida a cernelii pe baza de ecosolvent, asigurand culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp.

 

Print-ul pe hartie foto este ideal pentru afise, postere, bannere de interior sau exterior, s.a.m.d.

 

CALCULEAZA-TI PRETUL

Ultimul produs

People Stopper de la 55€
People Stopper de la 55€

Produs recomandat

Autocolant 5,9 €/mp
Autocolant 5,9 €/mp

Contact

Contactati-ne:

  • Tel: 021.310.72.28
  • Mobil: 0732.977.468
  • Adresa: Splai Independentei 2K
  • Email: lucky.print@yahoo.com
  • Website:www.media4print.ro