You are here: Home

Print Advertising

Cosul de cumparaturi

Your Cart is currently empty.

Hartie foto

Email Imprimare PDF

Print indoor pe Hartie foto - material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor. Hartia poate rezista la umezeala numai in cazul in care se lamineaza (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului).

 

Hartia foto este o hartie speciala, lucioasa sau mata folosita exclusiv pentru indoor, ce permite printuri de calitate fotografica pentru interior.
Printul indoor se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale si o rezolutie de 1440 dpi.
Printul indoor pe hartie foto se realizeaza pe latimi de 900 mm 1270mm si 1500 mm.

 

Hartie fotografica importata de noi are un aspect lucios (extra glossy) de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri DYE rezista foarte bine la interior (nu trebuie sa fie expusa la UV, apa,..) . Rezistenta mare este data si de grosimii mare a suportului. Avand un luciu pronuntat, permite totusi uscarea rapida a cernelii DYE, asigurand in acelasi timp culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp.

Print-ul pe hartie foto este ideal pentru afise, postere, bannere de interior, s.a.m.d.

 

CALCULEAZA-TI PRETUL

Ultimul produs

People Stopper de la 55€
People Stopper de la 55€

Produs recomandat

Autocolant 5,9 €/mp
Autocolant 5,9 €/mp

Contact

Contactati-ne:

  • Tel: 021.310.72.28
  • Mobil: 0732.977.468
  • Adresa: Splai Independentei 2K
  • Email: lucky.print@yahoo.com
  • Website:www.media4print.ro