You are here: Home

Print Advertising

Cosul de cumparaturi

Your Cart is currently empty.

FaceTime

Email Imprimare

Apple a lansat FaceTime pentru Mac.

Acum ne poti contacta si prin apeluri video de pe iPhone, iPad sau iMac-ul tau.

 

Noul FaceTime pentru Mac.

Este uimitor. Este distractiv. Iar acum nu este doar pentru iPhone si iPod Touch. Acum puteți comunica prin apeluri video direct de pe Mac-ul dumneavoastră către iPod Touch, iPhone 4 și chiar și cu cei care au un alt Mac.

 

Cu noul FaceTime zâmbetul tău poate ajunge mai departe.

Acum puteți comunica cu oricine are iPod, iPhone sau Mac prin Wi-Fi. Tot ce trebuie este să aveți un Apple ID și o adresa de e-mail. Daca vreti sa sunați o persoană care deține iPhone 4, apelați folosind numărul acesteia, dacă doriți sau apelați o persoana care deține iPod Touch sau Mac apelați prin intermediul adresei de mail. Adresa noastra de mail pentru apelurile video prin FaceTime este Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Mac-ul dumneavoastră poate suna.

În momentul în care veți primi un apel prin FaceTime, Mac-ul dumneavoastră va suna pentru a marca intrarea unui apel prin FaceTime, chiar daca aplicatia nu va fi deschisa. Astfel nu trebuie să vă faceți griji, dacă sunteți sau nu online. Daca nu doriți să mai primiți apeluri prin FaceTime, tot ce trebuie să faceți este să dezactivați această funcție din Preferences.

Ultimul produs

People Stopper de la 55€
People Stopper de la 55€

Produs recomandat

Autocolant PP 8 €/mp
Autocolant PP 8 €/mp

Contact

Contactati-ne:

  • Tel: 021.310.72.28
  • Mobil: 0732.977.468
  • Adresa: Splai Independentei 2K
  • Email: lucky.print@yahoo.com
  • Website:www.media4print.ro